output-onlinepngtools (23).png

Miért döntöttünk az Unibet mellett? A válasz őszinte és egyszerű. Hatalmas erőfeszítéseket tesznek a játékosaikért, nap mint nap új promóciókkal jelentkeznek és folyamatosan fejlődnek. Piacvezető szorzóik már a magyar labdarúgást is bekebelezték és a kiemelkedően jó szorzókkal egyenes arányban növekszik a megjátszható opciók száma is. Szelvényépítő rendszerük és az ott kínált lehetőségeik egyedülállóak a világon. A legtöbb mérkőzéshez további 25-30%-os szorzónövelőt kínálnak. Nem ritkák az ingyenes és a döntetlen esetén tét-visszajár fogadások sem. Egyre gyakrabban rendeznek ingyenes tippjátékokat több millió Ft-os fődíjjal. A magyar nyelvű ügyfélszolgálat másodperceken belül válaszol. A ki- és befizetésekkel sincs gond. Az egyedüli fogadóiroda, ahol 5 év alatt egyszer sem ütköztünk megmagyarázatlan számlazárolásba! Választhattunk volna bárkit affiliate partnernek, hisz Unibet számlája már mindenkinek van. De őket büszkén és őszintén tudjuk képviselni, ügyfeleinknek pedig 100%-os elégedettséget tudnunk garantálni!

Ne feledkezzünk meg a kaszinó promóciókról sem, hisz idén tényleg nyereményeső vár ránk minden héten! Több 100 millió Ft-os nyereményalapból vihetünk el extra nyereményeket és a történet most két szálon fut. Verseny és random nyeremény. Nem feltétlen kell Neked a legtöbbet költened kaszinón, ha extra milliókat szeretnél nyerni egy versenyen. Most ugyanakkora összegeket tehetsz zsebre; egyetlen pörgetéssel. A promóciókban megjelölt nyerőgépeken való játékkal automatikusan részt veszel a heti sorsolásokon. 175 Ft-ért cserébe is landolhatnak milliók a zsebedben. 

A póker és a bingó már csak hab a tortán. Kevés fogadóiroda fektet energiát olyan szektorokba, ahol a játékosok száma a fő szektorok töredéke csupán. Az Unibet nem így gondolkodik. A Póker és a Bingó szerelmeseinek is többszáz bónuszt tartogat ez az év! Csatlakozz még ma az Unibethez, hogy részese lehess egy igazán jó közösségnek!

By players for players.